Vålerenga Håndball

Om klubben

Om klubben

Stolt historie
Med verdiene FOLKELIG, FRIVILLIGHET, ENGASJEMENT og ÅPENHET er vår visjon å være det beste håndballalternativet i Oslo.  

 

I gode hender
Vålerenga Håndball er klubben for alle. Vi har tilbud både til dem som vil satse og dem som vil spille for moro. Vi er stolte av å ha så mange fine folk innom Jordalhallen hver eneste dag!

 

Begeistring i nærmiljøet 
Vårt engasjement i bydelen skaper inkludering og positive ringvirkninger i nærmiljøet. Lagidrett lærer små og store å arbeide mot mål og finne glede i samarbeidet underveis.

 

Hva vi tror på
Vi vil at alle som ønsker det skal få mulighet til å spille håndball! Vi er til for barn, ungdom og voksne i hele Oslo, og har som mål å være byens beste håndballklubb - med hjertet i Gamle Oslo.

Vi tror på mangfold og legger til rette for håndball som breddeidrett og utvikling av eliteutøvere.

Utøveren står i sentrum. Utfordringer, mestring og utvikling for den enkelte gir positive opplevelser og bygger gode lag og en god klubb.

Glede, samhold og trivsel skal gjøre håndballbanen til et morsomt sted å være. Alvoret skal ikke overta for leken.

Vålerenga Håndball er basert på gjensidig respekt og likeverd. Respekt for medspillere uansett bakgrunn, respekt for trenerne, støtteapparat, dommere og motstandere er av grunnleggende betydning. Vi er stolte av at lagene våre har kapteinsbind i regnbuens farger!

Vår viktigste ressurs er medlemmene. Vi er til for medlemmene, og det er de som driver håndballgruppa. Vi baserer vår virksomhet på frivillig innsats, og det er ønsket om å gjøre en forskjell for barn og unge som er vår viktigste motivasjon.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift