Vålerenga Håndball

Støttespillere

Støttespillere

 

Vålerenga Håndball er stolte av å presentere vår hovedsponsor:

Noroff tilbyr utdanning gjennom høyskole, fagskole og nettstudier med fokus på teknologi og digitale medier. På Noroffs campus i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand utvikles fremtidens digitale innovatører.

Noroff betjener studenter i et teknologidrevet univers og istandsetter for et digitalt yrkesliv. Noroff har i flere tiår utdannet blant annet digitale etterforskere, filmfotografer og produsenter, 3D-animatører, grafiske designere, digitale markedsførere, spilldesignere, systemadministratorer, musikkprodusenter. Noroffs mangfoldige studietilbud er under stadig utvikling, det skaleres hele tiden tett opp mot arbeidsmarkedet, og innbefatter blant annet bachelorprogram ved Noroff Høyskole og fagspesialisering ved Noroff Fagskole.

Som student ved Noroff får du fra første dag være hands-on. Fra første dag følger næringslivet med på ditt utdanningsløp. Noroff har satt seg i arbeidsgiverstolen og laget en ønskeliste, deretter er studieplanen utformet. Alle utdanningstilbud ved Noroff er godkjent av NOKUT og studiene er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning.

I tillegg til å drive egen høyskole, har Noroff samarbeid med utdanningsinstitusjoner i utlandet: Teesside University i England, University of South Wales i Wales, AFDA Film School i Sør-Afrika og Deakin University i Australia. Samarbeidet gir Noroff-studenter anledning til å bygge på sin toårige fagskoleutdanning og få bachelor i utlandet i løpet av ett år.

 

Hvorfor støtte Vålerenga Håndball?

Vålerenga håndball er opptatt av å være en breddeklubb som bidrar til aktivitet, integrering, utvikling og samspillsglede for barn, unge og voksen i bydelen og Oslo. Vi tenker større en håndball og er bevisste på at vi som tilbyr fritidsaktivitet og tilhørighet i Gamle Oslo har et ekstra stort samfunnsansvar.

 

Bli med på laget!

Enten du blir varm om hjertet ved førsteklassingene som får oppleve inkludering og ballglede, er takknemlig for alle dem som bidrar til at ungdom får et sted å være aktive, et sted å høre til, eller er engasjert når dame- og herrelaget begeistrer på parketten - vi trenger din bedrift som støttespiller!

Vålerenga Håndball består av mange engasjerte frivillige og en mindre gjeng med profesjonelle trenere. Felles for alle er sterkt engasjement for barn, ungdom og voksne som liker håndball - og toleransen, fellesskapet og samarbeidsevnene som håndballsporten utvikler.

Vi håper du vil støtte Vålerenga håndball - samtidig som du gir din virksomhet positiv profilering!

Ta kontakt med sponsoransvarlig.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift