Nesten mot Follo

Et heltent Enga møtte opp i STIL-arena med mål om en god prestasjon i 60 min. Follo gikk inn i kampen med et favorittstempel, ettersom laget er på skuddhold til en av opprykksplassene til eliteserien. Follo har på papiret et lag som bør ligge topp tre i divisjonen, om de gjør det eller ikke, får tiden vise. Gutta våre skulle uansett gi dem kamp i dagens oppgjør.

Nytt trenerteam på Herrer A

Anita Linder tar over som hovedtrener og får med seg Marianne Juuhl i jobben som assistenttrener.

Historisk for Vålerengas Gutter 16

For første gang har et guttelag fra Vålerenga håndball kvalifisert seg til Bringserien - et nasjonalt seriespill for 16-åringer som konkurrerer på det høyeste nivået før regionslag og aldersbestemte landslagsspill.

Sport & Spine med behandlingstilbud til Vålerenga Håndball

Vi har inngått avtale med kiropraktikk- og fysioterapiklinikken Sport & Spine som holder til i Norderhovgata 9 på Kampen. Alle spillere, trener, lagledere og frivillige får 20 % rabatt på 5 behandlinger.

Noroff hovedsponsor for Vålerenga Håndball

Vålerenga Håndball er stolt av å presentere klubbens nye hovedsponsor Noroff. En femårig avtale er inngått.

Bygutta møter kanarifugla

Lørdag 20. oktober kl. 16.00 spiller gutta fra byen mot kanarifugla fra Lillestrøm i Jordalhallen. Et skikkelig lokalderby som gir assosiasjoner til mange års kamp mellom by og land.

Håndball på tvers av øst og vest

"Med så mange håndballag som vi har i denne byen kunne vi hatt en egen Oslo- serie, og lagene kunne reist med t-banen til hverandres haller!" Uttalelsen kommer fra Adrian Salihu, initiativtakerne til samarbeid på tvers av klubber i Oslo. Les intervju med sportslig leder i Vålerenga Håndball.

God erfaring

Juniorene våre fikk matchet seg mot tøff motstand i helgen.

Nye bekjentskap på håndballskolen i høstferien

Leonard og Tobias fikk sitt første møte med håndballen på håndballskolen

Vålerenga møter ØIF Arendal Elite i 4. runde NM Cup

Det er duket for storkamp og trenerduell i Jordalhallen når Vålerengas herrer - nyopprykket i 1. divisjon - tar imot elitelaget ØIF Arendal i kveld.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift