Gratulerer G2002!

Vi gratulerer G2002 som kvalifiserte seg for Bringserien i helgen. Dette er det første gang et guttelag fra Vålerenga kvalifiserer seg. Dermed er et nytt kapittel skrevet i Vål´enga historien!

Vi gratulerer G2002 med kvalifikasjon til Bringserien 2018/19. Vi må faktisk helt tilbake til sesongen 2011/12 sist et Vålerengalag var kvalifisert for Bring. Den gang var det Jenter 1995, som fulgte opp den gode sesongen i Bringserien til J1994 året før. Dette er likevel det første guttelaget til Vålerenga som kommer gjennom kvalifiseringen, og blir med det også historiske. Vi Gratulerer guttene og støtteapparatet med prestasjonen!


Laget begynte oppkjøringen til denne kvalifiseringen allerede 1.mai. Med to fysiske fellesøkter og tre halløkter har opplegget frem til kvalifiseringen gjort sitt til at vi hadde et heltent lag på banen fra start. Guttene har trent beintøft i egentreningsperioden, som tydelig viste at de var klare for treningsleir i begynnelsen av august. Etter det har en tøff oppkjøringsperiode vært på agendaen, med både skjærgårdslekene, haslum-cup og ski-cup. Det skulle i det minste ikke stå på om gutta var godt nok forberedt før denne helgen. Guttene leverte til de grader og ble kvalifisert allerede lørdag ettermiddag, etter to gode prestasjoner mot Rapp og AK28. Søndag ventet Reistad i en betydningsløs kamp, der guttene kunne senke skuldrene og fullføre helgen som uansett var vellykket. 17 vålerengaspillere var på banen i løpet av de tre kampene, og laget viser virkelig bredden i troppen her. Vi gleder oss til å se enda flere gutter få muligheten til å vise seg frem i Bringserien.

Vi takker Reistad for et flott arrangement og god oppvertning, her var dere i særklasse. Samtidig takker vi motstandere for gode matcher preget av fair-play og god håndball. 

Vålerenga-Rapp 32-19 (16-7)
En fantastisk forsvarsinnsats av Vålerenga, som resulterte i kontring på kontring. Kampen var i realiteten kjørt etter førsteomgang, da guttene var foran med 9 mål. Rapp forsøkte å gå ut i et offensivt forsvar i andre omgang, men guttene brøt det ned kjapt og kotrollerte inn seieren. Alle 14 guttene på kamprapporten var på banen og kampens beste spiller ble Oskar Steig Vandeskog. Dette var forøvrig første gang Vålerenga slo Rapp, som i begge de tidligere oppgjørene har gått av med seieren. 

AK28-Vålerenga 23-32 (11-16)
Litt slurv innledningsvis, men så tente guttene på pluggene ordentlig. Da var det mange av de samme tendense vi så i første kamp og guttene var aldri truet. Nok en meget sterk prestasjon av laget. Kampens Vålerengaspiller ble kåret til Simon Lødemel.

Reistad-Vålerenga 25-22 (15-16)
Guttene var allerede klare før denne kampen. I tillegg spilte laget seriekamp i Jordalhallen samtidig, så her var det om å gjøre å fullføre kampen uten skader og en god prestasjon. Mange gode tendenser til tider, men kampen bærer preg av at man allerede har kvalifisert for Bringsserien. En god prestasjon av Reistad, som drar i land en solid andreomgang og sikrer at seieren blir igjen i Lier. Vi gratulerer Reistad. 
Kampens Vålerengaspiller: Oskar Steig Vandeskog. 
 


Tekst: Ivan Galetic
Foto: Erik Sundkøien
 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift